Onderhoud brandblusmiddelen verplicht gesteld? Fire Control is uw partner voor onderhoud brandblusmiddelen, oftewel brandblussers, zoals; sproeischuimblussers, poederblussers, schuimblussers, en koolzuursneeuwblussers, maar ook verrijdbare blustoestellen en brandslanghaspels. Brandblussers hebben een maximale levensduur van twintig jaar, mits de brandblussers jaarlijks onderhouden worden en op de helft van deze levensduur een revisie ondergaan.

Sproeischuimblussers dienen ook om de vijf jaar hervuld te worden. Fire Control beschikt over alle kennis en ervaring die nodig is om alle typen blustoestellen en brandblusmiddelen te onderhouden als deze toestellen zijn voorzien van een rijks type keurmerk. Uiteraard voeren wij alle afvalstoffen verantwoord af. Tijdige revisie verlengt de levensduur van uw blustoestellen. U bespaart dus kosten en u spaart het milieu. Kortom, onderhoud en revisie vormen een duurzame investering!

Fire Control kan alle merken en soorten brandblussers, branddekens, blusmiddelen en noodverlichtingen voor u controleren. Dit doen wij op een milieu vriendelijke manier. Onze blusmiddelen hebben allemaal het milieu keurmerk. De sproeischuimblussers hebben bio-schuim en alle schuim en accu’s van noodverlichting worden milieu vriendelijk afgevoerd.

Wij werken uitsluitend met ervaren REOB-gecertificeerde monteurs. Zij hebben een erkende opleiding voor keuring en onderhoud brandblusmiddelen en noodverlichtingen en worden periodiek bijgeschoold. Zo heeft het bedrijf de hoogste erkenning brandblusmiddelen.

Fire Control is niet alleen een partner die alleen meedenkt, maar ook klaar staat voor zijn klanten. Niet alleen op de korte termijn, want wij werken graag aan het opbouwen van langdurige relaties. Uitstekende service en betrouwbaar jaarlijkse onderhoud is wat je bij Fire Control krijgt. Wij bieden u een totaalpakket diensten aan op het gebied van bedrijfsveiligheid. Benieuwd wat wij meer voor u kan betekenen op het gebied van onderhoud aan blusmiddelen? Wat u op kosten bespaard en wat u dit oplevert? Neem dan contact met ons op en ervaar het zelf.