ecocold-met-keurmerk

ECOCOLD: EEN INNOVERENDE ALLESBLUSSER

De Fire Control ECOCOLD-Sproeischuimblussers zijn van een waterige oplossing van niet giftige organische en anorganische bestandsdelen dat samen met een biologisch schuimvormend middel ervoor zorgt dat er een afdekkende laag over het brandend oppervlak ontstaat, en een koelend en impregnerend effect heeft.
Bij alle typen EcoCold schuimblussers is het toegepaste blusmiddel EcoCold. Door de aanwezigheid van brandvertragende stoffen, is herontsteking uiterst moeilijk, veelal zelfs uitgesloten. Zowel de blusstof als het schuimvormend middel zijn geheel milieuvriendelijk. De sproeischuimblussers veroorzaken weinig nevenschade bij gebruik en kunnen zonder gevaar gebruikt worden op elektrische apparatuur.

  • Deze brandblussers zijn in het bezit van een milieukeur certificaat K1008341.
  • Deze brandblussers zijn uitermate geschikt voor bijna alle toepassingen.
  • De 4 typen zijn voorzien van een blusstof die beschermd is +5 graden / +60 graden.
  • Alle brandblussers worden geleverd met een ophangbeugel voor wandmontage.

De Fire Control ECO, HCA, poeder of CO2 blussers zijn gekeurd volgens het Besluit draagbare blustoestellen en zijn voorzien van het daaraan verbonden rijkskeurnummer.

Bestemd voor de volgende brandklassen:

 555px-Fire_Class_A.svg Brandklasse_B 555px-Fire_Class_A.svg 555px-Fire_Class_F.svg

De bediening van de 2 en 3 liter schuimblusser is zeer eenvoudig; nadat de borgpen verwijderd is, dient de brandblusser op de vuurhaard gericht te worden en d.m.v. het indrukken van de knijpkraan wordt de brandblusser geactiveerd. 
De bediening van de 6 en 9 liter schuimblusser geschiedt door de borgpen te verwijderen. Hierna richt men de slang en het spuitstuk op de brandhaard. D.m.v. het indrukken van de knijpkraan treedt het apparaat in werking.
 specificaties ecocoldblusser

 

plaat-60x60-1001-breed-combi

Al uw brandpreventie in één hand.