[layerslider id=”7″]

Over ons

Fire Control Beveiligingen BV is uw specialist in brandbeveiligingen. Wij leveren o.a. hoge kwalitatieve brandblusmiddelen en verzorgen hier tevens het onderhoud van.
Wij verzorgen bedrijfshulpverlening op maat, bij ons in het opleidingscentrum of bij u op locatie. Onze deskundige experts geven u een advies op maat omtrent de brandveiligheid van uw bedrijf.
  • veiligheidsadvisering
  • brandblusmiddelen & onderhoud
  • ontruimingsplannen
  • BHV opleidingen
DIRECT CONTACT !

Fire Control is uw specialist in brandveiligheid, uw zorg is onze zorg!

DIRECT CONTACT !

Al meer dan 30 jaar professionals in Preventie

Fire Control Beveiligingen BV is sinds 1981 actief op het gebied van brandbeveiliging, advisering, opleidingen Bedrijfshulpverlening en preventie.
Door een voortdurende productinnovatie en een constant hoog kwaliteitsniveau zijn we in staat u die veiligheid te bieden.
Fire Control Beveiligingen BV levert een breed scala aan producten en diensten die u een veilige werk- en woonomgeving garanderen.
Naast de bekende brandblusmiddelen zoals handblustoestellen, bluswagens, brandslanghaspels en brandweermaterialen, ontwerpt Fire Control ook ontruimingsplannen en vluchtwegtekeningen volgens de laatste wettelijke normen. Daarnaast verzorgt Fire Control volledige opleidingen voor de BHV-organisatie op ons opleidingscentrum of desgewenst op locatie.
De Fire Control onderhoudsdienst is voor controle en onderhoud aan alle merken blusapparatuur volgens de geldende normen.
Fire Control Beveiligingen BV is er voor de kleine / grote ondernemingen en voor particulieren. Of u nu een opleiding BHV, blusapparatuur, ontruimingsplan, advies of een RI&E op het gebied van brandpreventie nodig heeft.

Totaal brandpreventie

Onze experts geven u graag een kundig en objectief advies voor de veiligheid van u en uw medewerkers.
Wij hebben een enorm breed assortiment brandblusmiddelen, tevens verzorgen wij het onderhoud.
Een goede ontruimingsplattegrond is van levensbelang voor de bezoekers van uw pand.
Onze BHV opleidingen kunt u zelf samenstellen, van basic tot heel uitgebreid.

Al uw brandpreventie in één hand.

Ons opleidingscentrum

Onze speciaal ingerichte instructielokalen bieden de cursist de ultieme mogelijkheid tot het volgen van zowel de theoretische vakken alsmede het direct zelf uitoefenen van de leesstof in de praktijk. De praktijk instructieruimtes geven een reëel beeld d.m.v. echt vuur en enscenering objecten.

Plein10-FC-low ress-1016

Plein10-FC-low ress-1021
Plein10-FC-low ress-1054
Plein10-FC-low ress-1062

 

Routebeschrijving naar Fire Control…

[googlerouteplaner=1]